Camilla Racing's Blog


Utseende
8 december, 2013, 12:27
Filed under: Uncategorized

image

Fått höra hela sommaren att folk tycker jag ser annorlunda ut utan crosskläderna. Vissa har inte ens kännt igen mig och inte vetat vem det är de pratar med när jag pratat med dem. Vissa har även sagt kommentarer som att jag helt plötsligt nu vid 28 års ålder, nu i sommar blivit kvinna. (Vilket inte stämmer eftersom jag utvecklades i tidig ålder.)

Nej! Bara för att jag inte väljer ut tävlingar efter konkurrensen och väljer att stå sidan av bara för att de vet att de inte kommer vinna. Alltså är på tävlingar, privat klädd. Jag är med, i mina crosskläder har jag inte örhängen eller sminkar mig. Mitt hår, eftersom jag är naturligt blond, blir mörkare när det blir blött = svettigt. Använder en tuff sporttopp som måste platta till och hålla brösten på plats. Jag har även kraschat en del i mitt liv så jag ser till att ha ett ordentligt bröstskydd med skydd på även om det gör att jag ser extra fet ut.

Men annars ser jag lika dan ut nu som när jag var yngre. Men jag står inte sidan om banan och flirtar med förarna, jag är på banan med förarna!

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: