Camilla Racing's Blog


Alla Hjärtans Dag
14 februari, 2015, 18:26
Filed under: Uncategorized

Tränade motocross på Ripa idag och det gick väldigt bra. Jag hoppade alla hoppen och fick upp farten och hade det riktigt kul. Men på tredje passet tog det stopp. En man hade ramlat bakom ett hopp och där fanns ingen flaggvakt. Jag lyckades styra undan så jag inte körde på honom, siktade på att åtminstone bara köra över hans framhjul men hann inte väja mer. Eftersom jag växlat upp i hoppet kunde jag inte få upp mitt framhjul så jag körde rakt in i hans framdämpare och slog över framlänges. Jag slog i magen och högersidan av höften och höger handled fick sig ett ordentligt slag när jag lämnade hojen.

Jag var livrädd att nästa förare skulle komma och köra på oss men jag tror att han som hade ramlat hann ställa sig upp så han syntes för dem andra som kom efter.

Jag fick hjälp av banan, kunde inte stötta mig på höger ben. Åkte ambulans in till sjukhuset i Kristianstad där de röntgat mig och där är som tur är inget brutet. Men jag har ordentligt ont i högersidan av höften, svanken och ryggslutet och höger handled. Jag kan fortfarande inte stödja mig på höger ben vilket gör att jag inte kan gå. Jag får sova över här inatt och så hoppas vi att det går bättre imorgon.

Tur att det inte blev värre men otur att skada sig igen när det äntligen gick bra, riktigt bra, igen.

Tack till alla som hjälpte mig där ute på banan!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Tycker att det är dags att du vår valuta för all din kämpar glöd. Det är inte många som kan återhämta sig så som du och samtidigt komma tillbaka till att kunna köra igen så snabbt så det är bara rimligt att begära lite tur när du väl är på banan igen.

Kommentar av Theres
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: